Succesvolle 41ste editie van het Pleinfestival in Kaatsheuvel

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

KAATSHEUVEL – De 41ste editie van het Pleinfestival is alweer voorbij, en wat was het een daverend succes! Vier dagen lang was het feest in het hart van Kaatsheuvel dankzij de enorme inzet van de ruim 120 vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun harde werk en toewijding zijn onmisbaar geweest.

Daarnaast heeft het Pleinfestival uiteraard heel veel te danken aan de vele ondernemers die hebben bijgedragen, zowel door actieve deelname als door sponsoring. Dankzij hun steun en betrokkenheid was het festival weer een groot succes.

De organisatie kijkt nu alweer uit naar de 42ste editie van het Pleinfestival, die zal plaatsvinden op 22, 23, 24 en 25 mei 2025. Noteer deze data alvast in je agenda, want het belooft opnieuw een geweldige vierdaagse te worden vol muziek, entertainment en gezelligheid.

Gedurende de afgelopen dagen zijn de festiviteiten ook uitgebreid vastgelegd door de fotografen Alexander de Peffer en Jan Heijs. Zij hebben honderden prachtige foto’s gemaakt die een mooi beeld geven van het feestgedruis. Deze foto’s zijn nu allemaal te bewonderen op Loonopzand.nieuws.nl en de KaatsheuvelApp. Neem zeker een kijkje en herbeleef de fantastische momenten van het festival!

Hieronder vind je de links naar alle foto’s:

We hopen jullie allemaal weer te zien in mei 2025 voor een nieuwe editie vol plezier en vertier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen