De Pieckbon is een ideaal cadeau om te geven én te krijgen

Foto: In-Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Het is bijna zo ver. Moederdag komt er aan en die verdient om verwend te worden. Maar daarbuiten zijn er natuurlijk ook veel andere gelegenheden om elkaar te verrassen met een leuk present.

Weet jij soms ook niet wat je moet kopen als presentje voor je vader, dochter, dierbare vriend of vriendin? Dan komt vast en zeker de optie ‘Cadeaubon’ bij je op. Er zijn er veel in omloop, maar de Pieckbon is wel een héél bijzondere.

Op veel plaatsen in te leveren

Dit ideale cadeau is te besteden bij meer dan 60 winkels, zaken en horeca in onze gemeente. Verschillende branches dus, maar níet in supermarkten. De zaken waar je er mee terecht kan zijn herkenbaar aan de sticker op de etalageruit of winkelgevel. Tevens zijn de inleverpunten te vinden op www.pieckbon.nl of via www.in-kaatsheuvel.nl. 

Verkoopplaatsen

De Pieckbonnen zijn via de website www.pieckbon.nl te bestellen voor bedrijven in wat grotere aantallen. Voor particulieren -vaak kleinere aantallen- zijn ze te koop bij de Primera’s in Loon op Zand en Kaatsheuvel en bij de Bruna in Kaatsheuvel.

Ook goed voor een aantrekkelijk centrum

Wil jij ook dat we een leuk centrum behouden met evenementen, activiteiten een flinke variatie aan diensten, horeca en winkels? Met het geven en uitgeven van de Pieckbon geef je een steuntje in de rug aan de ondernemers in onze gemeente en kunnen we ook volgend jaar weer sfeerverlichting en mooie bloemetjes in de centra hangen. Dát goede gevoel gunnen we elkaar toch, nietwaar?

Enne… heb je nog een Pieckbon in de lade liggen? Vergeet dan niet om jezelf binnenkort te verwennen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen