Drie nieuwe Efteling-abonnementen: Classic, Plus en Premium

Foto: Efteling

KAATSHEUVEL – De Efteling introduceert drie nieuwe abonnementen, die meer keuze bieden wat betreft het aantal dagen toegang tot het park en bijbehorende voordelen en extra’s.

Na uitgebreid onderzoek in 2023 onder onze abonnementhouders, waaruit bleek dat de meeste tevreden zijn, maar ook behoefte hebben aan meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden, zijn we aan de slag gegaan.

Vanaf 11 juni kun je kiezen uit drie nieuwe abonnementen: Classic, Plus en Premium.

Met elk abonnement geniet je het hele jaar door van al het moois dat de Efteling te bieden heeft, van de lente tot de winter. Zowel rustig dwalen door het Sprookjesbos als alle attracties in één dag beleven, het kan allemaal met een abonnement. En voor kinderen tot en met 3 jaar is een abonnement zelfs helemaal gratis.

Het voordelige Classic abonnement biedt toegang tot de Efteling op 290 dagen per jaar, inclusief een aantal vakantiedagen. Het Plus abonnement is geldig op maar liefst 340 dagen per jaar, zelfs op drukkere dagen. Wil je de Efteling echt iedere dag kunnen bezoeken? Dan is het Premium abonnement ideaal voor jou, met onbeperkte toegang en de meeste voordelen. Dit abonnement is echter beperkt verkrijgbaar.

Belangrijk om te weten is dat er vanaf 11 juni 2024 geen apart 65+ abonnement meer verkrijgbaar zal zijn. Lopende abonnementen blijven geldig tot de minimale looptijd is bereikt of tot het jaarabonnement vanzelf afloopt.

Bezoekers met een beperking krijgen korting op alle nieuwe abonnementen. Het parkeerabonnement blijft ongewijzigd.

Tot slot: van 15 april tot en met 10 juni 2024 worden tijdelijk geen nieuwe abonnementen verkocht. Lopende jaarabonnementen kunnen wel verlengd worden in die periode.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen