Sweet Vendetta & de Dan Stennisband 6 april in Crossroads!

Foto: Google Streetview

KAATSHEUVEL – Bijna een jaar geleden was de zaal volgepakt voor het optreden van de Dan Stennisband samen met izzid. Dit jaar wilden we dit succes herhalen, maar helaas heeft de laatste band moeten afzeggen. Gelukkig hebben we in een andere Waalwijkse band een fantastische vervanger gevonden: Sweet Vendetta!

Sweet Vendetta, opgericht in 2007, verovert al jarenlang het podium met hun mix van classic rock, hardrock en metalcovers. Met hun krachtige podiumperformance en originele muzikale benaderingen weten ze altijd te verrassen. De bandleden zorgen samen voor een perfecte mix die elk optreden tot een waar spektakel maakt. Met hun eigen twist op covers laten ze het publiek keer op keer genieten. Het plezier, de muzikale voldoening, variatie en gedurfde muziekkeuze kenmerken deze power rockers van zoete wraak.

Mis deze band niet! Na Sweet Vendetta is het de beurt aan de Dan Stennisband.

De Dan Stennisband is ontstaan na een uitnodiging om een aantal grote optredens op bedrijfsfeesten in Duitsland te verzorgen. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten en staan garant voor een avond vol heerlijke muziek die geschikt is voor diverse gelegenheden. De band, onder leiding van zanger Stan Verbraak, speelt alleen hits uit de jaren 80 die nog steeds regelmatig op de radio te horen zijn. Het geluid van de band doet denken aan wereldacts zoals Europe, Bon Jovi, Van Halen, Journey, Foreigner, Scorpions, Bryan Adams, enzovoort. Een avondje met de Dan Stennisband voelt als een reis terug naar de jaren 80!

De band bestaat uit: Bart Doornbusch (Lead Balloon) – gitaar, Erik van Giesen (Spank!, Cabin Crew) – toetsen en achtergrondzang, Maurice Laurijs (Golden Syrup, Lead Balloon) – bas en achtergrondzang, Jaimy Quite (Highway Chile, The Gonzos, The KickZ) – drums, Stan Verbraak (Helloïse, Highway Chile, Stormbringer, 5150, Loudfire) – zang.

Kortom, een avond vol rock die je niet wilt missen! Kom dus allemaal op 6 april naar Crossroads, Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.qtickets.nl/crossroads en bij Things & Strings Kaatsheuvel.

P.S. Vanwege de aanleg van de rotonde Europalaan/Dreefseweg zijn we met de auto bereikbaar via de omleiding Dreefseweg. Met de fiets zijn we normaal bereikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen