Van Kaathoven nodigt inwoners uit om afvalhelden in het zonnetje te zetten

Foto: van Kaatshoven

De Week van de Afvalheden vindt plaats van 4 tot en met 10 maart 2024 en is een initiatief van brancheorganisaties NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, TLN en SOOB. Van Kaathoven sluit zich, samen met 140 organisaties, aan bij dit jaarlijkse initiatief.

Dit is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan en waarin extra aandacht wordt gevraagd om ze samen in het zonnetje te zetten. Janneke de Schutter, directeur Van Kaathoven legt uit: “De helden van Van Kaathoven zorgen elke dag weer voor een opgeruimd straatbeeld. Voor velen wellicht vanzelfsprekend, maar dit werk gaat altijd door. Door weer en wind. Stel je toch eens voor dat ze er niet meer zijn? Het is goed om te realiseren dat deze groep met hardwerkende mannen en vrouwen onmisbaar is voor onze samenleving.”

Van Kaathoven roept inwoners van de gemeente Loon op Zand op om mee te doen

De hele week staan diverse initiatieven op de agenda die door de collega’s, klanten en leveranciers van de #afvalhelden worden georganiseerd. Dit jaar nodigt Van Kaathoven ook alle inwoners van de gemeenten, waar het huisvuil wordt ingezameld, uit om een klein gebaar van waardering aan de #afvalhelden te geven. Een duim omhoog, een compliment bij de container, gebakje of een tekening voor het raam. Via de site https://weekvandeafvalhelden.nl/inwoners-wat-jij-kan-doen/ worden inwoners geïnspireerd om ‘hun’ #afvalhelden te bedanken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen