Brandweer Midden- en West-Babant aanwezig bij TechBeach, het meest opwindende techniekevenement van de Benelux

Foto: Brandweer MWB

LOON OP ZAND – Op zondag 24 maart wordt bij Experience Island in Loon op Zand (Baan achter de Plakken 1) het TechBeach-evenement georganiseerd.

TechBeach is het meest opwindende techniekevenement van de Benelux, geschikt voor jong en oud. Op deze dag worden diverse demonstraties gepresenteerd. MasterMilo en zijn team zullen enkele van de meest indrukwekkende voertuigen meenemen en demonstraties geven. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan activiteiten zoals quadrijden, het besturen van RC-voertuigen (RC-boten, buggy’s, etc.) en meedoen aan RC-races. Voor alle leeftijden zijn er fascinerende en unieke voertuigen aanwezig, met enthousiaste experts die er alles over kunnen vertellen. Het evenement is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.

In tegenstelling tot veel andere techniekevenementen is TechBeach allesbehalve statisch. Het barst van de actie en energie! De diverse locatie van Experience Island biedt de perfecte setting voor spectaculaire demonstraties.

Brandweer Midden- en West-Brabant

Op deze zondag zal ook Brandweer Midden- en West-Brabant aanwezig zijn met een indrukwekkende hoeveelheid uitrusting. Gedurende de dag zullen ze presentaties en demonstraties geven. Ben je, naast je reguliere werk, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Breng dan zeker een bezoek aan hun stand en ontdek of een rol als brandweervrijwilliger (betaalde functie) iets voor jou is! Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen