Nieuwe Poolse supermarkt opent feestelijk op Oranjeplein 23 Loon op Zand

LOON OP ZAND – Morgen, op 25 november, opent op Oranjeplein 23 een gloednieuwe Poolse supermarkt genaamd ‘Bracia Polski Delikatesy’. Deze wordt geleid door de gedreven eigenaar Kawan Mohamadian. De winkel biedt dagelijks verse groenten, vers brood, broodjes gezond, verse kip en een breed scala aan Poolse producten, inclusief vlees, kaas en dranken zoals bier en wijn. Een aantrekkelijke toevoeging is de geplande slijterij die naast de supermarkt zal komen, waar klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment aan verschillende dranken.

Door Kiki Wolfs

Ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een weeklange proeverij, waar klanten kunnen genieten van onder andere Poolse worst en andere heerlijke Poolse gerechten. Om de betrokkenheid met de klanten te vergroten zal de supermarkt ook elke week nieuwe aanbiedingen aankondigen op hun Facebook-pagina die na de opening live zal gaan, waardoor klanten op de hoogte blijven van speciale acties, producten en evenementen.

De winkel zal zeven dagen per week geopend zijn van 9:00 tot 21:00 uur. Deze ruime openingstijden bieden klanten de flexibiliteit om op elk gewenst moment hun boodschappen te doen en te genieten van de verse producten en unieke aanbiedingen die de supermarkt te bieden heeft. Kawan Mohamadian kijkt ernaar uit om de gemeenschap te verwelkomen en een stukje Poolse cultuur naar Loon op Zand te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen