De Kaatsheuvelse Dorpskwis gaat het jubileumjaar in!

Foto: Ggab

KAATSHEUVEL – Weet je het nog? Die eerste keer dat jij of iemand uit je team naar het Van Haestrechtcollege moest voor een locatieopdracht? Dat de scenes van Carnaval Festival na een bezoek in de avond op volgorde moesten worden gezet? Dat het hoofd gebroken moest worden over welke filmster je dacht te herkennen in die ene hele rare afbeelding?

Al vier edities lang staat Kaatsheuvel op zijn kop met alle activiteiten rondom De Kaatsheuvelse Dorpskwis. De organisatie van de vijfde editie is van start gegaan, we hebben een mooi jubileumjaar voor de boeg dus!

Op 9 maart 2024 is het zover. Ergens tussen 19 en 20 uur in de avond staat weer een grote groep teamcaptains klaar met de Kwistas in de hand om naar de fiets te rennen, op weg naar het team wat helemaal klaar zit voor de vijfde Dorpskwis.

De organisatie van deze jubileumeditie is al enkele maanden bezig en we hopen op weer een spetterende editie! Op 9 maart is de alom bekende Kwisavond, waarbij hersens gekraakt zullen worden, fysieke opdrachten voorbij komen en er flink rondgefietst moet worden langs locatieopdrachten en sponsors.

Twee weken later, op 23 maart, organiseren we de feestavond. Op die avond zal de uitslag bekend worden gemaakt, maar vooral genieten we met z’n allen van een heel groot feest , inclusief band en enkele verrassingsoptredens!

Mocht je nog nooit hebben meegedaan met De Kaatsheuvelse Dorpskwis, kijk dan eens op onze site en onze socials. Daar krijg je een goed beeld wat je kunt verwachten van deze avonden!

Daarnaast hebben we dit jaar iets nieuws. Al enkele jaren horen we als organisatie dat er mensen zijn die alleen of met een kleine groep mee willen doen, maar het niet voor elkaar krijgen om een volledig team te vormen. Daarom bieden we dit jaar de mogelijkheid om je individueel of met enkele vrienden, familie, buren of kennissen op te geven! Er zullen dan teams geformeerd worden van deze inschrijvingen, zodat iedereen die wil ook echt mee kan doen!

De inschrijving voor De Kaatsheuvelse Dorpskwis start op 8 december. We zullen hier later via onze socials meer aandacht aan besteden, maar schrijf 8 december, 9 maart en 23 maart alvast in de agenda!

Om helemaal in de sfeer te komen zullen we door het hele jaar heen de aandacht vestigen op de jubileumeditie! Te beginnen op 6 oktober: De Pubquiz! Inschrijving is vanaf nu gestart op de website www.dekaatsheuvelsedorpskwis.nl voor teams van 4 tot 6 personen en zal plaatsvinden Bij Anton, start om 20 uur!

Voor de hele organisatie van de Dorpskwis en Pubquiz zijn we als stichting afhankelijk van het inschrijfgeld van teams en sponsoren. Daarnaast kunnen we een mooi extra bedrag ophalen met RaboClubSupport. Een mooie manier om ook ons te ondersteunen, dus als je stemt op stichtingen en verenigingen in onze gemeente, denk dan ajb ook aan ons!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen