Vacatures Kinderopvang Onder de Pannen in Vught

Foto: Kinderopvang Onder de Pannen

VUGHT – Op dit moment heeft Kinderopvang Onder de Pannen in Vught door uitbreiding twee vacatures. Ze zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker en naar een ervaren pedagogisch medewerker, dagopvang en BSO. Dagelijks staan de medewerkers klaar om vele kinderen op te vangen. Met als alle kinderen een glimlach op hun gezicht toveren en laten groeien in een veilige omgeving. Wil jij daaraan meewerken?

Pedagogische medewerker

Kinderopvang Onder de Pannen is specifiek opzoek naar een pedagogisch medewerker die houdt van uitdaging, afwisseling en het leuk vindt om met verschillende doelgroepen te werken. Ben jij creatief, vind je het leuk om workshops te bedenken en te geven aan peuters met de leeftijd van 1 1/2 tot 4 jaar en daarnaast de kinderen bij de BSO een leuke, gezellige middag te laten beleven ? Dan is Kinderopvang Onder de Pannen opzoek naar jou! Ze bieden jou minimaal 27 uur die verdeeld worden over 3 of 4 dagen, salaris conform CAO en gegarandeerd veel werkplezier in een vast team!

Opleidingseisen

Ambieer jij een job als pedagogisch medewerker in de  dagopvang dan wordt verwacht dat je minimaal een opleiding hebt afgerond op GPM-niveau 3. Ben je nog aan het studeren aan de PABO of volg je een HBO-studie Pedagogiek dan nodigt Kinderopvang Onder de Pannen ook jou van harte uit om te solliciteren. Op www.kinderopvang-werkt.nl kun jij, door de diplomacheck te doen, nakijken of je diploma voldoet.

Wie ben jij?

 • Jij bent een enthousiaste, energieke en gedreven beroepskracht, die kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 12 jaar de tijd van hun leven wilt bezorgen.
 • Jij bent creatief, nieuwsgierig, sociaal en flexibel ingesteld en toe aan een nieuwe uitdaging? En jij wilt kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar de tijd van hun leven bezorgen? Stuur dan een mail naar [email protected]
 • Als je bij ons komt werken ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van elk kind en krijg je van ons een grote zelfstandigheid om daar invulling aan te geven.

Vacature ervaren pedagogische medewerker, dagopvang en BSO

Kinderopvang Onder de Pannen is op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker, dagopvang en BSO, die het team wil versterken als vaste invalkracht. Het biedt je voor minimaal 18 uur per week een jaar contract aan, een vaste vrije dag en veel werkplezier in een vast hecht team. Ga jij de uitdaging aan om de kinderen te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan bij Kinderopvang Onder de Pannen in Vught

Opleidingseisen

Ambieer jij een job als pedagogisch medewerker in de dagopvang dan heb je minimaal een opleiding hebt afgerond op GPM-niveau 3. Ben je nog aan het studeren aan de PABO of volg je een HBO-studie Pedagogiek dan wordt je  van harte uitgenodigd om te solliciteren. Op www.kinderopvang-werkt.nl kun jij, door de diplomacheck te doen, nakijken of je diploma voldoet.

Werken bij Kinderopvang Onder de Pannen betekent:

 • Werken in een organisatie die staat. Je weet waar jij aan toe bent en wat er van jou wordt verwacht.
 • Werken in een gezellig team waarbij een hechte band en een leuke sfeer centraal staan.
 • Persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden door middel van cursussen en opleidingen die door Kinderopvang Onder de Pannen betaald worden.
 • Opvangmogelijkheden voor kinderen van eigen medewerkers op Kinderopvang Onder de Pannen
 • Salariëring conform CAO kinderopvang
 • Een parttime dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 27 uur per week
 • Een pensioenregeling bij PFZW

Ben jij die leuke collega die Kinderopvang Onder de Pannen zoekt? Stuur dan je motivatie met CV naar [email protected] Heb je nog vragen of wil je liever een van je toekomstige collega’s spreken? Bel dan met 06 – 10 18 10 30 en wellicht wordt je snel uitgenodigd voor een gesprek!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen