Treveris geeft feestconcert vanwege 30-jarig bestaan

Foto:

LOON OP ZAND – Begin jaren negentig ontstond in Loon op Zand het muziekgezelschap Treveris, waarin de muzikaliteit van pianist Peter Claessens en de Kaatsheuvelse accordeonvirtuoos Leon Smits gemengd werden met de muzikale woordenschat van zangeres Marja van Trier. Dat leverde een stroom van liedjes op.

Voor het grootste deel in het dialect van Loon op Zand maar ook in het ABN en in het Frans. Sinds die tijd werden 5 cd’s uitgegeven en aan een lange lijst van verzamelalbums meegewerkt. Hoewel de leden ook afzonderlijk hun eigen muzikale weg gingen bleven dertig jaar lang hun samenwerking leiden tot optredens en projecten. De lijst van mooi momenten is te lang om op te noemen.

Op 14 mei 2023 organiseren we een feestconcert. Om 14.00 uur in het Uilennest aan de Weteringstraat 17a in Loon op Zand. Parkeren op het Oranjeplein. De entree is 10 euro inclusief een consumptie. Wie verzekerd wil zijn van een plaats kan per email aanmelden bij [email protected]. Wie meer wil weten over Treveris kan kijken op de site www.treveris.stuipzand.org

Wellicht tot ziens,
Marja van Trier
Leon Smits
Peter Claessens
Cees van der Maas

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen