Efteling restaurant Kashba opent 1 april haar deuren

Ontdek de smaken van de Oriënt in Restaurant Kashba.
Ontdek de smaken van de Oriënt in Restaurant Kashba.
Foto: Efteling

KAATSHEUVEL – Ondanks dat er nog gewerkt wordt aan het verfraaien van de buitenkant van het gebouw, ben je vanaf zaterdag 1 april van harte welkom in het nieuwe Restaurant Kashba. Via de indrukwekkende entree kom je binnen op de bedrijvige markt, daarna vervolg je je reis door de mystieke oase en ga je op ontdekkingstocht in de kleurrijke nomadentent. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen, met ruim 700 zitplaatsen is er altijd wel een plekje te vinden.

Regulier én gethematiseerd assortiment

In Restaurant Kashba kun je genieten van het vertrouwde assortiment van La Place, aangevuld met smaken uit de Oriënt. Natuurlijk vind je er alle La Place-favorieten, zoals de focaccia tonijnsalade, de baguette kruidenroomkaas, de tomaat-basilicum soep, de smoothie yoghurt aardbei en de tarte sablée. Voor wie in een iets avontuurlijkere bui is, kan zich tegoed doen aan allerlei specialiteiten met een oriëntaalse specialiteiten, die speciaal voor Restaurant Kashba zijn ontwikkeld.

Nieuw is onder andere de flatbread runderspies en frisse tzatziki, de couscous salade in oosterse stijl, een kleurrijke mais-bonen salade en een salade van quinoa met wilde rijst. Trek in iets zoets? Kies dan de 1001 nacht appeltaart of de cheesecake rood fruit rozen.

Twee oriëntaalse borrelplanken

Op het terras aan de voorzijde van Restaurant Kashba komt een overkoepelende nomadentent, die het terras en het karakteristieke gebouw met elkaar verbindt. In deze kleurrijke nomadentent kun je plaatsnemen en bestellen via een QR-code. Je bestelling wordt dan gebracht naar je tafel binnen, of buiten op het terras. Een aanrader is één van de nieuwe oriëntaalse borrelplanken. Er is een zoete koffieplank voor twee personen met baklava, florentines en twee stukjes kruidige brownie. De magische borrelplank, met onder andere een linzensoepje, falafel, flatbread en verschillende dips, past perfect bij de borrel.

Oriëntaalse tweepersoons koffieplank met baklava, florentine koekjes en brownies. (foto: Efteling)

De nieuwe kiosk Nomade, aan de zijde van de Siervijver, biedt bovendien de mogelijkheid om dranken en lekkernijen via de buitenzijde te bestellen en mee te kunnen nemen. Denk hierbij aan warme dranken, koude dranken, wat lekkers en een broodje. En natuurlijk ijsjes in de zomer. Ideaal voor gasten die willen ontspannen in de tent of op avontuurlijke doorreis zijn.

Wereld van Sindbad

Je vindt de Wereld van Sindbad in het Reizenrijk van de Efteling. In dit themagebied staan de avonturen van Sindbad centraal. Je maakt in Vogel Rok een huiveringwekkende vlucht in het donker, beleeft een duizelingwekkend avontuur in de draaiende handelsschuitjes Sirocco en je trotseert de elementen op avontureneiland Archipel. Restaurant Kashba wordt de thuishaven van Sindbad.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen