Collecteweek Hersenstichting: 30 januari t/m 4 februari 2023

Foto: Hersenstichting

Het mag weer en het kan weer! Activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting. Corona deed van alles met ons. Ook in ons mooie Loon op Zand is een en ander verandert; William Marten droeg het stokje over aan Thijs van Loon en helaas stopte de bakkerij van Peter Smolders. De Kiosk draait weer volop onder leiding van Frans Timmermans. En gelukkig gaan zij ook weer de collecteweek van de @Hersenstichting ondersteunen met mooie acties.

Want een ding verandert niet: De noodzaak van het werk en onderzoek dat de Hersenstichting ondersteunt. Minstens één op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Ja, u leest het goed, 1 op de 4. Van 30 januari tot en met 4 februari 2023 is er weer de collecte voor de Hersenstichting! De Hersenstichting vraagt om uw steun. Zeker ook nu!

Natuurlijk hebben we allemaal last van de economische gevolgen ten gevolge van wat er in de wereld gebeurt. En ook dat heeft invloed op het brein!
Op 10 december 2022 was ik bij een theatervoorstelling in het Chassé in Breda waarin professor Scherder, Professor Swaab, Ard Schenk ons vertelden over de geweldige resultaten die met onderzoek worden behaald. En ook lieten horen wat de oud-gitarist van de begeleidingsband van zangeres Anouk heeft kunnen realiseren. GEWELDIG.

De afgelopen jaren draagt u daar als inwoner van Loon op Zand geweldige aan bij. Ieder jaar halen we meer op. Vorig jaar nog van € 2044,70. Dit jaar willen we hier natuurlijk overheen. Helpt u mee? In Loon op Zand hebben een sterk bedrijfs- en verenigingsleven. Zij doen ook mee met leuke acties voor u én de Hersenstichting!

Er staan natuurlijk weer collectebussen bij de plaatselijke apotheken Bootz en Konings, fysiotherapie Loon op Zand, De Venloene en natuurlijk Uno Animo, Tennisvereniging Loon op Zand.

Met Thijs van Loon en Frans Timmermans hebben we weer een leuke actie. Heerlijke gezonde gerechten waarmee je lief bent voor je brein. Hierover meer in de “Rond de Toren”. Houdt de Rond de Toren dus in de gaten want Frans gaat steunen met een kortingsvoucher. Heb jij nou ook een leuk idee om meer geld op te halen voor de Hersenstichting? Laat het me weten! Je kunt me bellen op 06-53264808.

Iedereen kan doneren! Met contant geld of met de QR-code op je telefoon!

En tot slot, natuurlijk gaan er ook dit jaar weer een aantal enthousiaste collectanten in Loon op Zand op pad voor al die mensen die in hun leven geconfronteerd worden met een hersenaandoening. Iedereen kent wel iemand die lijdt aan een vorm van dementie, een hersenbloeding / herseninfarct heeft gehad of bekend is met aandoeningen als autisme, de ziekte van Parkinson, een hersentumor, ADHD, Dyslexie, enz. enz.

En we staan dit jaar 2 dagen bij de ingang van De zaak vol smaak en Plus om u aan te moedigen en uw bijdrage te leveren. Dan kan het ook contant en via de op de bus aanwezige QR-code. Met onderstaande QR-code kunt u nu al via uw bank doneren. Er wordt een voorstel gedaan voor een bedrag. Dit kunt u (indien gewenst) aanpassen. Alle bijdragen zijn welkom!

Als u via bijgaande QR-code doneert, wordt het zichtbaar als resultaat voor onze gemeente. Ik vind het geweldig om te zien dat ons dorp ieder jaar meer doneert voor de Hersenstichting. U toch ook?

Ook via social media zoals facebook, Instagram en LinkedIn worden doneeracties gestart.

U mag uw donatie natuurlijk ook overmaken op IBAN NL INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland, Den Haag.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.hersenstichting.nl

Enthousiaste groet,

Anita Loermans-Muijs
Coördinator gemeente Loon op Zand

Wil je contact bel: 0653264808
Mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen