Nieuwjaarsconcert Duinstedenkapel met het koor “De Vaert Erin”

Foto: Duinstedenkapel

Op zondag 15 januari geeft de Duinstedenkapel haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Dit concert vindt plaats in samenwerking met het gemengd koor “De Vaert Erin” uit Kaatsheuvel. Het concert begint om 13.30 uur in partycentrum de Remise, Grotestraat 267 in Drunen. De toegang is gratis en alle belangstellenden zijn van harte welkom.

De Duinstedenkapel bestaat sinds 1989 en telt ongeveer 25 ervaren muzikanten onder leiding van dirigent Henk van Hulten. De kapel heeft een breed repertoire met onder andere Egerländer muziek, Zuidamerikaanse nummers en medleys van internationaal bekende melodieën. De Duinstedenkapel repeteert op donderdagmiddag in Waalwijk en er is nog plaats voor nieuwe leden, zowel dames als heren en ongeacht hun leeftijd.

Koor “De Vaert Erin” bestaat sinds 2006 en staat al sinds de oprichting onder leiding van dirigente Elly Blok. Het koor heeft een eigen begeleidingsgroep met slagwerk, accordeon en gitaar. Lag de nadruk in het repertoire in de beginperiode op liedjes over de zee en de zeevaart, waaraan ook de koornaam is ontleend, tegenwoordig worden Nederlandse en internationale overbekende krakers uit de 50-er en 60-er jaren ten gehore gebracht. Bij het koor is ook plaats voor nieuwe leden, zeker als het heren zijn.

Het wordt een gezellige middag met afwisselend muziek en zang en allerlei verschillende muziekstijlen en melodieën!

De Vaert Erin
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen