Meat Love unplugged in Crossroads op 17 december

Foto: Meat Love

KAATSHEUVEL – Crossroads sluit de liveavonden dit jaar af met een tribute van Meat Loaf. Geen gewone tribute, maar een unplugged versie van deze legendarische zanger die ons in januari van dit jaar is ontvallen.

Wie heeft niet ooit luidkeels meegezongen met nummers als ”paradise by the dashbord light”en “hot summer night”. Het bekendste album van deze zanger is natuurlijk Bat Out Of Hell uit 1977, maar ook daarna volgde er nog vele pareltjes.

Aan de in Breda repeterende tribute Meat Love met zanger Frank van Zon de eer om ons weer mee te nemen naar deze vervlogen tijden. Dit alles als try-out voor hun optreden in januari bij boerke Mutsaers, waar ook Ellen Foley (de oorspronkelijke zangeres van Meat Loaf) een optreden zal verzorgen.

In de pauze zal ChillAlley, een muzikaal trio uit Noord Brabant, met een easy listening repertoire optreden. De zang staat centraal en de piano en de dwarsfluit zorgen voor de juiste muzikale sfeer. Nummers die zij op hun eigen manier ten gehore zullen brengen zijn van o.a. Linda Ronstadt, Prince en de Beatles.

Kaartjes zijn deze avond aan de deur te verkrijgen á €5,00. De zaal opent om 20.00 uur.

Tot 17 december bij Crossroads, Dreefseweg 80 5171 GN te Kaatsheuvel.

Chill Alley

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen