Extra informatiemiddag De Langstraat Herenboeren op zaterdag 26 november

Foto: De Langstraat Herenboeren

De Langstraat Herenboeren organiseren opnieuw een informatieve bijeenkomst en de ambassadeurs nodigen u daar van harte bij uit. Mensen die net als de 150 geïnteresseerden huishoudens tot nu toe, graag meer willen weten komen op zaterdag 26 november naar het Parkpaviljoen, Grotestraat 154a, 5141 HC Waalwijk.

De uitgangspunten van onze coöperatie worden gepresenteerd, tevens wordt uitgelegd wat het betekent om een intentieverklaring te tekenen. Deelnemers worden verzocht zich aan te melden via de mail. We starten stipt om 14.00 uur, de koffie of thee staat klaar.

Ambassadeurs 

“Ik heb vertrouwen in het model wat de herenboeren kiezen – het is vernieuwend, gedragen door een actieve gemeenschap, door een coöperatie en gesteund door een solide landelijke organisatie: Herenboeren Nederland. Verder houd ik enorm van goed eten, dus ik kijk uit naar onze eerste oogst! Ik zie het wel zitten. ” Aldus Nol Kleijngeld, oud burgemeester van Waalwijk.

“Wij eten thuis ook veel biologisch wat bij de principes van de Herenboeren past. Ik kan dit meegeven aan mijn vrienden, vriendinnen en klasgenoten.” Stelt Nienke Pigmans, de jongerenambassadeur van de Langstraat Herenboeren.

En ambassadeur Piet de Jongh, voorzitter van de IVN afdeling te Waalwijk zegt: “Ik zal ik me actief inzetten om mijn achterban en de deelnemers, bezoekers aan de activiteiten waarbij ik een rol speel, te informeren en te enthousiasmeren. Want voor mij is het Herenboer zijn niet alleen genieten van (h)eerlijk voedsel, maar meteen een prima manier om met respect met hetgeen ons omringt om te gaan.”

Meer informatie

www.facebook.com/herenboerendelangstraat
www.delangstraat.herenboeren.nl
e-mail: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen