Nederlandstalige hardrock in Crossroads

Foto: RAUWSTAAL

KAATSHEUVEL – Zaterdag 5 november zal de band RAUW STAAL een try out geven in Crossroads. RAUW STAAL is een band die moddervette Nederlandstalige hardrock maakt. Pure rauwe energie en daar waar nodig vlijmscherp.

De band brengt het met voelbaar enthousiasme en veel liefde voor stevige rockmuziek een dikke show op de planken. En dat allemaal in je moerstaal!! Meer info over deze band vind je op rauwstaal.com.

In het voorprogramma staat een band die in april van dit jaar al een eerder op ons podium hebben gestaan te weten United We Stand! Deze band is twee jaar geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers en op weg naar het opnemen van een debuut album. Hun nummers zijn een unieke combi van rock/punk. Vijf vrienden die enthousiast zijn om hun muziek te laten horen zijn Norain Kuijs zang, Dennes Derksen leadgitaar, Ruben Jeuring ritme gitaar, Rami Al-Qas bassist en Roy Bergmans op de drums. Ze startte onder begeleiding van Tessa Hendrikx als bandcoach en laat deze dame nu juist in RAUW STAAL haar eigen vaardigheden aan u tonen, dus kom dat zien!

Zaterdag 5 november, Crossroads Dreefseweg 80, 5172 EA in Kaatsheuvel. Entree is gratis!!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen