ECLoZ Energieloket op de Kaatsheuvelse markt van 16 september

Energiecoaches Fred Greven en Wim Eijken bij het Energieloket in Het Klavier in Kaatsheuvel
Energiecoaches Fred Greven en Wim Eijken bij het Energieloket in Het Klavier in Kaatsheuvel
Foto: ECLoZ

KAATSHEUVEL – Als start van het nieuwe seizoen staan energiecoaches van het ECLoZ Energieloket op vrijdag 16 september tussen 12 en 17 uur op de Kaatsheuvelse markt op het Anton Pieckplein.

Nu de vakantieperiode achter de rug is kunt u vanaf dat moment weer wekelijks op vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur terecht voor een gratis advies bij een van onze 12 energiecoaches in Het Klavier in Kaatsheuvel.

Vragen en tips over energiebesparing

In deze tijden van dringende vragen over energie kan een energiecoach antwoorden geven en met u aan oplossingen werken. Zij zijn hiervoor speciaal door ECLoZ opgeleid. Iedereen met vragen over energie besparen en duurzaam opwekken kan bij hen terecht voor advies.

Heeft u onze placemat met 24 tips over energiebesparing al? De energiecoaches hebben er een voor u. Wilt u rustig een diepgaander gesprek over hoe uw huis energieneutraal te maken? Maak dan een afspraak met een energiecoach voor een bezoek aan huis. Dus kom vooral bij ons langs voor informatie, advies, begeleiding en ondersteuning bij al u energievragen.

Meer informatie vindt u ook op de website van ECLoZ, www.ecloz.nl of mail met [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen