Ontbijtbuffet 80 van de Langstraat in Kaatsheuvel op zondagochtend 11 september

Aan de champagnetafel is het genieten van een chique ontbijt
Aan de champagnetafel is het genieten van een chique ontbijt
Foto: In Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Het vergt een goede conditie en doorzettingsvermogen om ‘de 80’ uit te lopen. Op het Anton Pieckplein wegen de laatste loodjes zwaar; er is nog 6 km te gaan. Deze kanjers verdienen een zetje in de rug en dat krijgen ze in Kaatsheuvel! Op het gezellige Anton Pieckplein is livemuziek, een Deejee en supporters om ze aan te moedigen.

Ontbijtbuffet voor de supporters

Voor fans, familie en betrokkenen is het Anton Pieckplein een prachtige plek om de lopers aan te moedigen. Om het nóg aangenamer te maken is er van 9 tot 12 uur een ontbijtbuffet georganiseerd door de ondernemers in Kaatsheuvel. Voor een mooie (gesponsorde) prijs kunnen de aanwezigen genieten van het heerlijke ontbijtbuffet. Voor wie wat ‘chiquer’ wil ontbijten met een groepje wordt een luxe ontbijt uitgeserveerd aan de Champagnetafels. Er is een grote overkapping langs de 25 lange rode loper, zodat de deelnemers van het ontbijt zo goed als eerste rang zitten.

Gezellige lokale muziek maakt het compleet

Voor zowel de lopers als voor het publiek is het goed toeven met muziek van Drumband Prins Maurits, de Torfgräber Kapelle en Ons Koor, dat bekende Nederlandstalige nummers ten gehore brengt. Het repertoire van Ons Koor, de Torfgräber Kapelle en Prins Maurits zal de lopers en de supporters zeker aanspreken! Tussendoor en na 12 uur zal Deejee Nivram zijn ‘beste beentje voorzetten’, zodat ook de laatste lopers – rond de klok van 15 uur – een muzikaal zetje in de rug krijgen.

Tevoren kaartjes kopen voor een heerlijk ontbijt!

Afhankelijk van de aanmeldingen staan er tussen de 15 en 22 Champagnetafels voor groepjes van 4 tot 12 personen. Voor de gebruikers van het ontbijtbuffet is er plaats voor bijna 200 personen. De reserveringen cq.de kaartverkoop loopt tot en met woensdag 7 september. Daarna geldt het ‘op=op’-principe voor de nog resterende 40 – 50 –tal ontbijtbuffetkaartjes. De kaartjes voor het ontbijtbuffet zijn te koop bij slager Noorderveen, bakker Piekfijn, Bruna en Primera. Online via www.in-kaatsheuvel.nl. De prijs: € 7,50 p.p. Voor het reserveren van een Champagnetafel: mail naar [email protected]. De prijs: € 20,- p.p. Ben er dus op tijd bij!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen