Aanleg glasvezel gaat door in Kaatsheuvel

Foto: Delta Fiber Netwerk

KAATSHEUVEL – Goed nieuws voor de inwoners van Kaatsheuvel: de aanleg van het glasvezelnetwerk gaat door! Bovendien zal DELTA Fiber Netwerk hier meteen alle adressen die in aanmerking komen vrijblijvend van een glasvezelaansluiting voorzien. Zoveel mogelijk inwoners van Kaatsheuvel hebben dan het supersnelle glasvezelnetwerk binnen handbereik.

Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we ook langs woningen van inwoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Die sluiten we ook direct aan op het netwerk. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open.

Maak tot en met 23 juli gebruik van het welkomstaanbod

Heb je nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Inwoners van Kaatsheuvel krijgen tot en met 23 juli de kans zich nog aan te melden. Want om gebruik te maken van de glasvezelaansluiting is naast een aansluiting ook een telecomabonnement nodig. Tot en met 23 juli kan je nog profiteren van het welkomstaanbod van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden van Nu of Online.nl en zijn de aanleg- en aansluitkosten gratis.

Veel animo voor glasvezel in het gastvrije Kaatsheuvel

Ruud van Veen, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk, is blij met de door inwoners getoonde interesse. “De informatieavonden waren allemaal volle bak. De braderie van het Pleinfestival was naast succesvol ook enorm gezellig en het Glasvezel Informatiepunt aan de Hoofdstraat 45 is continu drukbezocht. Ook doen sinds kort nog een aantal extra verenigingen mee met de clubactie. Door dit alles hebben we besloten dat we inwoners die nog geen abonnement afgesloten hebben, graag de kans geven zich alsnog aan te melden.”

Voor hulp en advies verwijst Van Veen de inwoners naar het Glasvezel Informatiepunt aan het Hoofdstraat 45. Dat blijft ook open tot en met 23 juli. “Vraag onze glasvezeladviseur Tom gerust het hemd van het lijf, hij helpt ook graag bij het aanmelden.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Alle inwoners in Kaatsheuvel die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. Naar verwachting start de aanleg eind dit jaar. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl. Abonneer je je daar op de nieuwsbrief, dan wordt je ook digitaal op de hoogte gehouden over de aanleg.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 25.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het supersnel internet en haarscherpe tv. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen