KindVerbindt bestaat 11 jaar!

Foto: KindVerbindt

ADVERTORIALKindVerbindt is gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 9 in Drunen. Wij bieden (vak)therapieën, behandeling, begeleiding en trainingen op maat, onder één dak, waaronder;

  • Psychosociale therapie
  • Systeemtherapie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Psychomotorische therapie
  • Rouw en verlies therapie
  • Beeldende therapie
  • Speltherapie

Ook voor complexe scheidingen waarbij ouders en kind therapie en ondersteuning nodig hebben, als mede begeleiding in de opvoeding en gezinsondersteuning, zijn gezinnen van harte welkom bij KindVerbindt.

Visie KindVerbindt

KindVerbindt werkt vanuit haar visie die aansluit bij het systeem, de omgeving waarbinnen je leeft, de beste effecten geeft. Onze missie is om het gezinssysteem, daar waar je vandaan komt, op een gezonde manier met elkaar te blijven verbinden. Samenwerking met kind en ouders staat centraal KindVerbindt biedt inzichten die veranderingen teweeg brengen, maar deze hulp moet passend zijn bij de hulpvrager en de omgeving waarbinnen deze functioneert. Daarom werkt praktijk Kindverbindt allereerst altijd samen met het kind en de ouder(s) of het gezin. Er wordt dus niet alleen naar de problematiek van het kind gekeken. We streven ook naar bewustwording rond de opvoedingspatronen van de ouders. We werken vanuit de hulpvraag met wat ‘er echt is’ door ervaringsgericht te werken binnen het “leef” systeem. Dit maakt het therapeutische vak zo interessant! Bij praktijk Kindverbindt kijken we met een medische en psychologische blik zodat het kind én de ouders weer gaan groeien. Want het gezamenlijke doel is dat het kind zichzelf verder kan ontwikkelen en weer goed in zijn vel zit!

Samenwerking met andere professionals

Praktijk KindVerbindt wil iedereen met een hulpvraag zo snel en goed mogelijk ondersteunen. Daarvoor werken we graag samen met andere zorgaanbieders. Om nieuwe ontwikkelingen bij te houden, om ten tijde van drukte snel te schakelen of om iemand te consulteren die een andere of betere klik heeft met een cliënt. Wij hebben de ambities om bij te dragen aan het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen en gezinnen de juiste zorg te bieden.

Heeft u als gezin en of voor uw kind een hulpvraag? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend informatie en advies op [email protected] of 06-23520196. Wilt u een aanmelding doen? Dit kan op www.kindverbindt.nl/aanmelden

Graag tot ziens bij KindVerbindt!

KindVerbindt maakt groei en ontwikkeling tussen ouders en kind mogelijk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen