Activiteiten bij Inloophuis TOON | Centrum voor leven met en na kanker

Foto: Inloophuis Toon

WAALWIJK – De komende weken organiseert Inloophuis Toon weer diverse activiteiten zoals een lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker, workshop aquarel en een palliatief spreekuur. 

Woensdag 1 juni: Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker

Inloophuis TOON organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst op woensdagmiddag 1 juni. Tijdens deze bijeenkomst kun je lotgenoten ontmoeten en kun je in gesprek gaan met Kees Gosens, ervaringsdeskundige van de PKS. Kees weet als geen ander hoe kanker je leven compleet op zijn kop kan zetten. “Het feit dat je niet de enige bent die vragen heeft, kan al een opluchting zijn. En het is niet erg om je verdriet, je teleurstelling, je angst of je pijn te tonen. Want prostaatkanker kan afschuwelijk zijn met o.a. impotentie en/of incontinentie tot gevolg.”

De lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker is op woensdag 1 juni van 14.00 – 15.30 uur. Zowel patiënten als hun naasten zijn van harte welkom. Wij vragen je om vooraf aan te melden via 0416 – 652734 of [email protected].

Woensdag 8 juni: workshop Aquarel

Jeanne en Martha van schildersclub Broma’s Palet verzorgen op woensdag 8 juni een leerzame workshop Aquarel. Wil je samen met lotgenoten creatief bezig zijn, leren en genieten? Meld je dan snel aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De workshop Aquarel is op woensdag 8 juni van 9.45 uur – 12.00 uur. Graag vooraf aanmelden via 0416 – 652734 of [email protected].

Donderdag 9 juni: Palliatief spreekuur

Als je te horen krijgt dat genezing niet meer mogelijk is, kan dit veel vragen, onzekerheden en emoties oproepen. Wij willen je daarbij helpen. Een verpleegkundige Palliatieve zorg van Hospice Francinus de Wind is op donderdag 9 juni aanwezig in Inloophuis TOON. Je kunt een afspraak maken en samen in gesprek gaan over wat je bezighoudt, wat je wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn om passende hulp en ondersteuning te vinden. Aanmelden voor het spreekuur kan door een mail te sturen naar [email protected]. Wij nemen daarna contact met je op om een afspraak te maken.

Donatie De Vrolijke Noot

Op maandag 16 mei werden wij verrast door Annie v.d. Velden en Wim v.d. Lee van Zangkoor De Vrolijke Noot. Zij overhandigden aan onze coördinator Tanja Pijpers een geweldige cheque van € 1.000,-. “Het is verdrietig dat het zangkoor is opgeheven, daarom extra bijzonder dat zij het inloophuis ondersteunen met deze mooie financiële bijdrage. Dankjewel!”.

Inloophuis TOON
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
0416 – 642734
[email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen