Muziekfeest op het Plein keert terug naar Waalwijk

Muziekfeest op het Plein 2019
Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Elk jaar reist het Sterren Muziekfeest op het Plein door het land. Na het grote succes in 2019, komt de crème de la crème van de Nederlandstalige muziek terug naar Waalwijk.

Welkom in Waalwijk (BIZ Waalwijk Centrum) is vast besloten om er op dinsdag 14 juni een groot spektakel van te maken, samen met de horecaondernemers op de Markt. De eerste voorbereidingen worden getroffen en er is opdracht gegeven aan jongerencentrum Tavenu voor de organisatie. Met elkaar in de buitenlucht genieten van de beste Nederlandstalige artiesten. Waalwijk is trots dat het weer kan en dit jaar op het onlangs vernieuwde Raadhuisplein en de markt. Drie jaar geleden waren ze ook al te gast op het Raadhuisplein. Dit beviel zo goed voor de organisatie van Muziekfeest op het Plein, dat zij het dit jaar nog een dunnetjes overdoen.

Line-up

Mister Muziekfeest Jan Smit neemt de presentatie op zich en natuurlijk zijn er talloze optredens. Zo zullen onder anderen Mart Hoogkamer, Gerard Joling, Frans Bauer, Jannes, Django Wagner, Senna, Corry Konings, Frans Duijts, Marlane en Jan Biggel – onder voorbehoud – hun opwachting maken. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt.

KLIK HIER voor foto’s van Muziekfeest op het Plein 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen