Crossroads zoekt Sponsoren!

Foto: Google Streetview

KAATSHEUVEL – Jongerencentrum Crossroads is dringend op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Crossroads organiseert o.a. optredens van bands, maar ook andere activiteiten voor jongeren, zoals feestjes voor leerlingen van groep 7 en 8. De ‘Seven- Eight’ feesten.

Het jongerencentrum had geen recht op coronasteunmaatregelen vanuit de overheid (behalve de reguliere subsidie vanuit de gemeente) dus hebben we nu de uitdaging om activiteiten te organiseren met een beperkt budget. Vanuit deze positie is een nieuw initiatief geboren. Hierbij worden ondernemers in Kaatsheuvel en omstreken gevraagd om hun (financiële) hulp en steun bij het organiseren van een aantal activiteiten zoals de Seven-Eight XXL summerparty.

Jongerencentrum Crossroads zou graag een spectaculaire Seven-Eight XXL summerparty willen organiseren. Dit is een feestelijke afsluiting van het schooljaar 2021-2022 voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. Dit jaar zouden we de jeugd graag extra willen verwennen na de rottige coronaperiode waarin niets mogelijk was. Door sponsorgelden kan Crossroads de kosten voor de jeugd laag houden en is het feest voor alle Seven-Eighters toegankelijk. Inmiddels hebben we al positieve reacties gehad van o.a. Van Wichem, Aannemersbedrijf van Gorp en SNS Waalwijk/Drunen.

Naast de Seven-Eight XXL summerparty op 9 juli 2022, staan er ook op 27 mei en 24 juni Seven-Eight feesten gepland. Voor de jeugd (en hun ouders) die dit leest; zet deze datums maar alvast in jullie agenda!

Mocht je interesse hebben om als sponsor dit initiatief te ondersteunen? Dat kan! U kunt contact opnemen met [email protected]. Wij zullen u dan ons sponsorplan doen toekomen wat bestaat uit diverse pakketten waar u een keuze uit kunt maken.

Zonder vrijwilligers kunnen we niets organiseren. We zijn dan ook hard op zoek naar mensen die graag willen helpen. Ook voor de Seven-Eight kinderdisco’s. Ook ouders zijn welkom om te helpen! Graag zelfs!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen