K9 Shop beschikt over prachtig nieuwe magazijn voor nog betere service

Foto: K9 Shop

Advertorial – K9 Shop aan de Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Naast de dagelijkse verkoop en levering van producten voor huisdieren, is het magazijn flink verbouwd. “We hebben de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt aan een nog betere klantenservice. De herindeling van ons pand is daar een belangrijk onderdeel van”, zegt eigenaar Ralph Sweebroek.

Bovendien is ook Engelsestraat 6 nu onderdeel van het magazijn van K9 Shop. “Er staat nu een volwaardig magazijn dat past bij ons groeiende bedrijf. Een van de belangrijkste eigenschappen van een webshop is klantenservice. Naast de verbouwing hebben we daarom ook ons assortiment uitgebreid en zijn we nog meer zichtbaar online, zoals op onze social media. En we verkopen tegenwoordig via Bol.com.”

Met het nieuwe magazijn kan K9 Shop nog sneller leveren, dankzij een slimme indeling van de ruimte. Met het uitgebreide assortiment vindt elke huisdiereigenaar de juiste spullen voor zijn dier, maar ook mensen die met dieren werken, zoals hondentrimmers en beveiligingsbedrijven.

K9 Shop is sinds 2004 dé webshop voor producten voor huisdieren. K9 Shop is gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je er een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: K9 Shop

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen