Verdere afschaling planbare zorg ETZ, operatiekamers TweeSteden voorlopig gesloten

Foto: ETZ

TILBURG – Door de toename van coronapatiënten moet het ETZ een volgende stap nemen in het stopzetten van hun reguliere zorg: de operatiekamers op locatie ETZ TweeSteden sluiten voorlopig. Hierdoor kan een deel van geplande afspraken, behandelingen en operaties niet door gaan.

Op locatie ETZ Elisabeth gaat een beperkt aantal operaties nog wel door. Het ETZ legt je uit hoe dit zit en wat het voor je betekent als je een afspraak bij het ETZ hebt.

Ik heb een afspraak bij het ETZ: wat nu?

Als je afspraak, operatie of behandeling niet doorgaat, ontvang je bericht van het ETZ. Dus krijg je geen bericht, dan gaat je afspraak door. Het ETZ vraagt je om hiervoor niet naar het ziekenhuis te bellen.

Huidige situatie

Het ETZ ziekenhuis bestaat om alle mensen beter te maken. Het opnieuw moeten afzeggen van planbare zorg doet het ETZ pijn. De artsen bekijken zorgvuldig wie ze op dit moment wél en niet kunnen helpen. Per week wordt bekeken hoe de situatie is en het ziekenhuis hoopt snel op verbetering al zijn de voorspellingen voor de komende periode somber. De besmettingen blijven oplopen. Samen met alle andere ziekenhuizen en zorginstellingen blijft het ETZ hun uiterste best doen om deze crisis tegen te gaan. Jij kunt het ziekenhuis daarbij helpen door je aan coronamaatregelen te houden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen