Advent-actie ondernemers in Kaatsheuvel

Makelaar Richard Berkhout nam het initiatief voor de Advent Route.
Foto: Rens Groenendijk

KAATSHEUVEL – De donkere dagen voor kerst worden door winkeliers en ondernemers in Kaatsheuvel opgelicht met een leuke actie, de Advent Route. Op Facebook worden vanaf 1 december elke dag, tot en met 25 december, prijswinnaars getrokken onder de mensen die een ‘like’ onder een bericht plaatsen.

Makelaar Richard Berkhout

Het initiatief van de actie is genomen door Richard Berkhout van Berkhout Biemans Boer Makelaars aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. “Het idee is gebaseerd op de advent kalender, waarin chocolaatjes achter flapjes verborgen zitten, waarbij je er elke dag een open maakt.”

Bij iedereen waar Berkhout met zijn plan langs ging, kreeg hij enthousiaste reacties: “Vooral dat er weer eens wat positiefs gebeurt in deze coronatijd. Meer dan 21 ondernemers doen mee, sommigen meerdere keren. Uitgangspunt is dat de winnaars echt een leuk cadeautje krijgen, waar ze wat aan hebben. En dat is gelukt: van een blue tooth speaker, waardebonnen tot egg barbecues. Behalve de prijs kost het de ondernemers niets, wij nemen de kosten van de actie op ons.”

Elke dag wordt op de Facebookpagina van Berkhout Biemans Boer Makelaars een speciaal voor de actie gemaakt filmpje vertoond, waarin iets wordt verteld over de onderneming of winkel en de te winnen prijs. Kleine posters hangen bij de deelnemers voor het raam, met daarop een QR-code, om direct door te schakelen naar Facebook. Er zijn ook flyers gedrukt om uit te delen aan klanten.

Deelnemers uit Kaatsheuvel zijn:

Tekst en foto’s Rens Groenendijk

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen