Schrijf je nu in voor leuke kerstworkshops bij Ambianze Sfeer en Bloem

Foto:

KAATSHEUVEL – Nu de kerst de komende maand weer voor de deur staat organiseert Ambianze Bloem en Sfeer weer verschillende leuke kerstworkshops.

Jaarlijks organiseert Ambianze Bloem en Sfeer verschillende workshops in het teken van de kerst. Dit jaar is er een weekend vol leuke verschillende workshops. van 10 tot en met 12 december staat er weer een rooster met verschillende workshops op de planning, het opvullen van een glazen pot, het mooi opsteken van een zinken schaal, het opdraaien van een kerstboompje en het opvullen van een metalen ring.

Al deze workshops worden dit jaar gehouden bij De Gildenbond in Kaatsheuvel. Meedoen kan nog. Je kan je inschrijven via de webshop van Ambianze Bloem en Sfeer. Zo kan alles online al betaald worden en hoef je niet speciaal naar de winkel te komen om je in te schrijven voor de workshops.

Ook werkt Ambianze Bloem en Sfeer met het Piggy spaarsysteem waarbij je bij iedere euro die je in de winkel besteed 1 punt ontvangt. Heb je genoeg spaarpunten? Dan kun je deze ook inwisselen voor een deelname aan een workshop naar keuze. Kies dan bij de betaalmogelijkheden voor “betalen bij afhalen”.
Vergeet bij het inschrijven niet de datum waarop je wilt deelnemen te vermelden in de opmerkingen.

Ambianze bloem en sfeer wenst iedereen fijne feestdagen toe!

KLIK HIER om je in te schrijven voor de workshops!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen