Pieckbon vanaf 1 november te koop

Foto:

In het kader van het project “De gemeente Loon op Zand koopt lokaal” komen de gezamenlijke winkeliers, horeca en een aantal bedrijven in de gemeente Loon op Zand met een lokale cadeaubon. Deze cadeaubon zal door bijna alle winkeliers en de horeca in de gemeente Loon op Zand als betaalmiddel geaccepteerd gaan worden.

De Pieckbon die mede met steun van de gemeente Loon op Zand tot stand is gekomen, zal vanaf 1 november verkrijgbaar zijn bij een aantal verkooppunten zoals Primera, Bruna en CIGO in Kaatsheuvel, Primera in Loon op Zand en ‘t Moaske in De Moer. De nieuwe lokale cadeaubon is een ontwerp van GGAB en zal verkrijgbaar zijn in de coupures 5 Pieck, 10 Pieck, 20 Pieck en 50 Pieck samen met een bijpassende gratis cadeau-envelop.

Alle deelnemende winkeliers, horeca en bedrijven zullen herkenbaar zijn aan de Pieckbonsticker en te vinden op www.Pieckbon.nl De website gaat één dezer dagen live! Bedrijven die voor hun personeel de Pieckbon als kerst- of relatiegeschenk willen aanschaffen kunnen dat via deze website gaan doen. Bij een kerst- of verjaardagsgeschenk is het vaak lastig om voor iedereen de juiste keuze te maken. Door de Pieckbon cadeau te doen kan iedereen een eigen keuze maken in het ruime assortiment van onze lokale middenstand. De Pieckbon is gewoon leuk om te geven en te krijgen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden