Schrijf mee met Paul van Loon en OBS de Start!

Paul van Loon
Foto: Tuffcat Media

DE MOER – Paul van Loon heeft, als ambassadeur van OBS de Start, in het kader van de kinderboekenweek een afmaakverhaal geschreven voor kinderen t/m 12 jaar.

Jij schrijft toch ook mee?

Vanaf maandag 21 september is dit afmaakverhaal te vinden op onze website www.obsdestart.nl.
Op woensdag 7 oktober kun je je geschreven verhaal tussen 17.00 uur en 19.00 uur inleveren op OBS de Start, Middelstraat 22, 5176 NJ, De Moer.

Natuurlijk kun je dan gebruik maken van de gelegenheid kennis te maken met onze school. Een aantal ouders zal klaarstaan om de geschreven verhalen in ontvangst te nemen. Mocht deze dag en/of tijdstip niet lukken, dan is er de mogelijkheid het verhaal in de brievenbus te stoppen.

Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Op woensdag 14 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Houd dus je mail goed in de gaten.

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen!!

OBS de Start is een kleinschalige dorpsschool in de Moer. Door de kleinschaligheid is de betrokkenheid groot, zijn de resultaten boven gemiddeld en wordt elk kind echt gezien. Het team staat iedere dag vol enthousiasme klaar om de leerlingen te ontvangen. Welke ouder zoekt dit nu niet voor hun zoon of dochter?
Wacht dus niet langer, klim in je pen en we zien je graag op woensdag 7 oktober op OBS de Start!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden