Ambianze en Loonopzand.nieuws.nl starten gezamenlijk ‘Hart onder de riem actie’ voor lokale ondernemers

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Het Coronavirus heeft enorme gevolgen voor de economie. Dus ook voor de ondernemers in onze gemeente. Sommigen hebben hun deuren moeten sluiten, anderen gaan op aangepaste wijze door.

Veel ondernemers hebben het moeilijk ook al krijgen ze financiële steun vanuit de overheid. ,,We hopen dat mensen zoveel mogelijk lokaal hun inkopen doen” zegt Rolf Balkenende van Loonopzand.nieuws.nl. ” Zo steunen we met zijn allen de ondernemers die het moeilijk hebben”.

Samen met Pascal Zijlmans van Ambianze Sfeer & Bloem start Rolf Balkenende een ‘Hart onder de riem actie’ voor lokale ondernemers. Elke twee weken worden er drie bossen bloemen weggegeven aan ondernemers in onze gemeente die dit echt verdienen.

Nomineren

Iedereen heeft de mogelijkheid om een ondernemer te nomineren via de Facebookpagina van Loonopzand.nieuws.nl. De drie ondernemers met de meeste stemmen ontvangen een bos bloemen van Ambianze. Overhandiging vindt plaats bij de ondernemer. Van dit leuke moment wordt een foto gemaakt welke we delen via Facebook. Hierbij promoten we ook de Facebookpagina’s van de drie ondernemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen