MHC DES verlengt contracten met trainers van Heren 1 en Dames 1

Foto: MHC DES

Het seizoen 2019/2020 zou het laatste seizoen worden voor trainer/coach Tomas van Wanrooij van ons MHC DES Heren 1. Na het behalen van het kampioenschap in het seizoen van 2018/2019 had het huidige seizoen er alle schijn van wederom een fantastisch seizoen te worden.

Met een 2e plaats gingen de heren de winterstop in en werd ruimschoots aan de vooraf gestelde doelstelling voldaan. Er werd zelfs geen wedstrijd verloren. Het Covid-19 virus stopte echter deze fraaie zegetocht. Ondanks, of misschien wel door dit abrupte einde, wil de selectie komend seizoen grotendeels bij elkaar blijven. Dit saamhorigheidsgevoel deed trainer/coach Tomas van Wanrooij overtuigen om te blijven. Hij tekende voor 1 jaar bij tot grote vreugde van het team en de club.

Ook de huidige trainer van MHC DES Dames 1, Thijmen Schenk, heeft voor één seizoen bijgetekend. Na een onrustige start van de competitie, waarin goede wedstrijden werden gespeeld tegen sterke tegenstanders, vergaten de dames zichzelf te belonen met de nodige wedstrijdpunten. Een enorm sterke oefencampagne, met overtuigend gewonnen wedstrijden tegen topploegen en een fantastische oefenstage in zonnige oorden, heeft de dames en de coach nog dichter bij elkaar gebracht. “Mijn werk is nog niet klaar”, gaf Thijmen aan. Het huidige team, met sterke aanvulling uit eigen jeugd en wellicht nog van buitenaf, gaat dus ook komend jaar strijden onder leiding van Thijmen Schenk.

Bron: MHC DES

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen