Sporters Family Fit Healthcenter volop buiten in beweging

Foto: Famliy Fit Healthcenter

KAATSHEUVEL – Na de succesvolle start met de jeugdleden mag er sinds 11 mei ook weer met volwassenen buiten gesport worden. De coaches van Family Fit Healthcenter hebben direct na dit bericht actie ondernomen en een spetterend programma samengesteld. Wat niet binnen mag, kan wel buiten.

Afgelopen week mochten zij eindelijk de sporters weer live bij het sportcentrum coachen. Naast en voor het pand wordt in groepjes volop getraind. De leden zijn erg enthousiast en nemen fanatiek deel aan de verschillende workouts. Alle groepslessen zijn naar buiten verplaatst van Spinning tot Body Pump. Op verschillende tijden wordt er individueel en in groepjes meegedaan met fitness. Er is een alternatief Milon Circuit samengesteld. De apparaten die naar buiten kunnen worden op deze tijden bij zonnig weer naar buiten verplaatst. Zo wordt er alles aan gedaan om in tijden van verplichte sluiting door de overheid i.v.m. het Corona Virus in Nederland toch te kunnen sporten. De teamleden van Family Fit Healthcenter zijn de leden ontzettend dankbaar.

Bert Burgel vertelt: “We zijn trots op onze sporters, zij blijven het sportcentrum steunen en komen ook nu fanatiek trainen”. Voor de instructeurs is het ontzettend fijn om na weken achter een laptop Online les te geven nu weer live sporters te kunnen coachen. Aan alle RIVM veiligheidsregels is gedacht. Zo houden de coaches en sporters altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Wordt er extra toegezien op strenge hygiëne en komen sporters niet eerder dan 5 minuten naar de sportlocatie om samenscholing te voorkomen.

Met meer dan 60 buiten lessen per week is er een groot aanbod zodat zoveel mogelijk inwoners van Kaatsheuvel en omgeving bij hun favoriete sportcentrum kunnen werken aan hun gezondheid. Sporten is goed voor de immuniteit en houdt je fit en vitaal.

Family Fit Healthcenter hoopt op een snelle heropening van het sportcentrum. De Brancheorganisatie NL Actief is volop in gesprek met de overheid. Juist in een sportcentrum kan er op een verantwoorde manier toegezien worden op het aantal deelnemers en de onderlinge afstand van elkaar. Er wordt gewerkt met reserveringssystemen en de protocollen om veilig open te kunnen liggen gereed. Het is wachten op een akkoord van de overheid. Kijk voor meer info op www.familyfit-healthcenter.nl