Jeugdleden van Family Fit Healthcenter weer in beweging

Foto: Familyfit Healthcenter

KAATSHEUVEL – Wat niet binnen mag, kan wel buiten. In overleg met de gemeente en binnen de richtlijnen van het RIVM is het voor de jeugd van Family Fit Healthcenter weer mogelijk buiten te sporten. Naast het sportcentrum op eigen terrein is afgelopen vrijdag begonnen met de jeugdfitnessgroep.

Onder leiding van coaches Michel en Manon werd er fanatiek getraind. De jeugd heeft meegedaan met Spinning en losse oefeningen. Alles veilig op 1,5 meter afstand van elkaar. Vanaf woensdag 6 mei stromen ook de dansdocenten Linda, Xanne en Susan in met hun groepen. Na weken Online les geven via een laptop is het geweldig om de kinderen weer live te gaan ontmoeten. De juffen maar ook de leerlingen kijken er ontzettend naar uit. Voor de allerkleinste groep van 2 en 3 jaar is gekozen nog even door te gaan met Online lessen. Helaas is het voor hen niet haalbaar om binnen de RIVM regels samen te sporten. Hopelijk komt er ook voor hen gauw versoepeling vanuit de overheid.

Juist nu in deze tijden van Corona is het belangrijk om goed te blijven bewegen. Het sporten met de jeugd voelt als een klein begin. Eindelijk is er weer beweging op locatie aan de Poolsestraat 14. Family Fit Healthcenter hoopt ook haar volwassen leden zo spoedig mogelijk weer op de club te mogen ontvangen. Het sportcentrum is er met de protocollen van de branche-organisatie NL-Actief al helemaal klaar voor. Uiteraard staat veiligheid en gezondheid altijd voorop! Het is nu wachten op het akkoord van de overheid. Vol spanning wachten zij dan ook de komende persconferenties af. www.familyfit-healthcenter.nl