Casade gaat 110 huizen bouwen in centrum Kaatsheuvel

Foto: Hebi B. via Pixabay

KAATSHEUVEL – Casade gaat op het grote, braakliggende terrein tussen de Julianastraat en de Mgr. Völkerstraat in Kaatsheuvel 110 woningen bouwen. Volgens de plannen komen er zestig huurappartementen en vijftig koopwoningen. Dat meldt het Brabants Dagblad vandaag.

Het nieuwbouwproject wordt samen met aannemer Hoefnagel uit Sprang-Capelle ontwikkeld en gerealiseerd. Bedoeling is dat nog dit jaar de eerste werkzaamheden worden uitgevoerd. Het te bebouwen gebied wordt voorlopig aangeduid als ‘locatie Chalet Fontaine’, omdat het grenst aan de achterkant van het partycentrum op de hoek van de Hoofdstraat. Afgelopen najaar zijn de oude huizen aan de Julianastraat gesloopt en eerder al ging de voormalige garage Van de Wouw aan de Mgr. Völkerstraat plat.

De toekomstige zestig huurappartementen zijn bestemd voor ouderen en andere kleine huishoudens. De vraag naar huisvesting voor deze doelgroep zal komende jaren verder toenemen, omdat steeds meer senioren langer zelfstandig blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen