Gemeente erg geschrokken en leeft mee met alle betrokkenen, meer informatie wordt vanmiddag verwacht

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

KAATSHEUVEL – Gisterenavond is bekend geworden dat een 56-jarige inwoner uit Loon op Zand met het Coronavirus is besmet en is opgenomen in het ETZ in Tilburg. De gemeente is erg geschrokken en leeft mee met alle betrokkenen. Uiteraard snapt de gemeente dat het de inwoners van de gemeente bezighoudt en dat het vragen oproept.

Samenwerking instanties

De GGD is gestart met een bron- en contactonderzoek. De gemeente verwacht vanmiddag meer informatie te hebben. Vandaag vinden er verschillende overleggen plaats met o.a. gemeente Tilburg, GGD en GHOR. Samen met deze instanties wordt in kaart gebracht wat er aan de hand is. Als dat nodig blijkt te zijn, past de gemeente hun handelen daar op aan.

Heeft u vragen over het coronavirus? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij: www.rivm.nl/coronavirus.

Meer informatie

Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met de GGD Hart voor Brabant via 0900 – 364 64 64. De GGD is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur of via de website https://www.ggdhvb.nl/nieuws/2020/02/Vragen-over-coronavirus-0900-364-64-64.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden