Kaatsheuvel neemt afscheid van Alex Maas bij v.v. Berkdijk

Vandaag vond er onder grote belangstelling de uitvaart plaats van de op 26 mei overleden Alex Maas. De afscheidsplechtigheid werd gehouden op sportpark De Kegelaer. Alex Maas overleed op 54-jarige leeftijd.

Verkeersregelaars moesten er aan te pas komen om de uitvaart in goede banen te leiden. Ontelbare mensen bezochten de afscheidsplechtigheid op het hoofdveld van vv Berkdijk. Om 10.30 uur werd de kist door een erehaag van leden van de voetbalclub naar de middenstip gedragen. De vele bloemen zeggen al veel van de populariteit van de man waar het allemaal om gaat: Alex Maas, voorzitter van vv Berkdijk, bestuurslid van de Truckersdag van de Langstraat en medeorganisator van het jaarlijkse gehandicaptencarnaval en uitbater van Dun Bolle frietwagens.

Dat hij voor iedereen altijd klaar stond, veel humor had, en een echte regelaar was, liep als een rode draad door de plechtigheid. Dat veel mensen hem gaan missen is duidelijk. Na de plechtigheid werd iedereen in de gelegenheid gesteld om bij de kist afscheid te nemen.

Alex wordt begraven naast het graf van zijn vader en moeder op de begraafplaats van de HH. Martelaren van Gorkumkerk.

Bron: Brabants Dagblad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen