Avondvierdaagse Loon op Zand 3 t/m 6 juni

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni 2019 organiseert Stichting avondvierdaagse “LODUKA” Loon op Zand onder auspiciën van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in Loon op Zand voor de 47e keer haar avondvierdaagse wandeltochten.

Dit jaar zal De Wetering wederom de start en finish plaats zijn. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 of 10 km, deze worden weer uitgezet in de mooie bosrijke omgeving van ons mooie kerkdorp Loon op Zand. Start beide afstanden is 18.30 uur. Ook heeft de stichting, net als voorgaande jaren, weer medewerking gekregen van diverse Loonse ondernemers en van scouting Pastoor Simons Groep.

Na het succes van vorig jaar gaat ook dit jaar weer iedereen de laatste avond 5 km lopen. Dit is om organisatorische redenen en om het lange wachten op De Hoogt te verkorten.

Wij hopen dit jaar wederom veel wandelaars te mogen begroeten, zowel jong als oud kan hier aan deelnemen. Sportclubs, buurt- en/of andere Loonse verenigingen, doe mee en probeer dit jaar de grootste groep te vormen, dit met als inzet de “Jan Donders wisselbokaal”. Om voor een groepsprijs in aanmerking te komen moet een groep ten minste uit elf betalende personen bestaan, deze inclusief een groepsleider/ster.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen komen helpen tijdens de avondvierdaagse. Vele handen maken licht werk. En gezien het jaarlijks stijgende aantal deelnemers wordt het voor ons steeds moeilijker. Mocht je interesse hebben bel dan naar Peter Swaans 06-10725583.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen