Maasduinen opent de kapel op Park Vossenberg

De Kapel van Park Vossenberg (her)opende vandaag haar deuren voor bewoners, medewerkers van leefgemeenschap Kaatsheuvel en genodigden.

De monumentale Kapel is al jaren een belangrijke plek op de Vossenberg in Kaatsheuvel. De afgelopen maanden is de Kapel ingrijpend verbouwd. Naast het gebruik voor diensten en zingeving is het nu ook een ontmoetingsplek voor iedereen.

Centrale plek voor jong en oud

Bewoners, vrijwilligers, familie, passanten en buurtbewoners, iedereen is welkom in de Kapel. Bezoekers kunnen hier een kopje koffie drinken, een hapje eten, aan de leestafel een boek lezen uit de bibliotheek, samen televisie kijken of een activiteit bijwonen.

Culinair genieten

De kapel is ook een plek waar bezoekers culinair kunnen genieten. Van een punt huisgemaakt appelgebak, tot een gevarieerde lunch of zelfs een vers bereid diner. In de middag en de avond wordt er door de koks een Menu van de Chef aangeboden aan de bewoners en bezoekers. Gedurende de dag is er daarnaast keuze uit een menukaart met diverse gerechten, snacks en hartigheden gemaakt met streekproducten uit de Brabantse omgeving. Fruit, groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit eigen tuin. Alles wordt vers en ambachtelijk bereid.

Park Vossenberg

De Kapel is het kloppend hart van Park Vossenberg. Een groen en levendig park in Kaatsheuvel, waar ontmoeten centraal staat. In totaal komen er 165 appartementen voor mensen met een (toekomstige) zorgvraag, maar het park is open voor alle inwoners van Kaatsheuvel en bezoekers. Park Vossenberg wordt gebouwd in fases en krijgt steeds meer vorm. In het voorjaar werden de moestuinen geopend. Nu is de Kapel aan de beurt en in het voorjaar start de bouw van het hoofdgebouw waarin de eerste 89 appartementen komen. In 2021 zal Park Vossenberg gerealiseerd zijn.

Park Vossenberg
Antoniusstraat 1
5171 DA Kaatsheuvel

Openingstijden Kapel

  • Zondag tot en met woensdag van 9.30 tot 18.30 uur
  • Donderdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 22.00 uur

Heeft u vragen over Park Vossenberg? Neem contact op via tel. 0416- 541300 of stuur een e-mail naar [email protected]