Nieuwe supermarkt Lidl aan de Gasthuisstraat Kaatsheuvel heropend

KAATSHEUVEL – De nieuwe Lidl-supermarkt aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is woensdagmorgen, na een bouwperiode van circa 8 maanden, om 09.00 uur feestelijk heropend door de wethouders Gerard Bruijniks en Kees Grootswagers.

De winkel is modern en ruim van opzet, heeft een groot parkeerterrein met 118 parkeerplaatsen en heeft een inpandige laad-en losvoorziening. De winkelvloeroppervlakte bedraagt ruim 1500 m2. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de oude situatie. Daarnaast zijn er ruim 250 nieuwe producten toegevoegd aan het brede assortiment.

De winkel had eigenlijk op woensdag 28 november open moeten gaan maar door het faillissement van de hoofdaannemer kon dit niet gerealiseerd worden. Dankzij de medewerking van de curatoren kan de nieuwbouw van Lidl toch nog snel afgebouwd worden en is de vertraging tot een minimum beperkt gebleven.

Bij de ingang van de supermarkt kregen klanten vanmorgen een gratis lot waarmee ze kans maakten op 1 minuut gratis winkelen. Net voor de opening mocht de gelukkige winnares haar rondje doen in de supermarkt. Daarnaast ontvingen de eerste honderd klanten bij het verlaten van de winkel een gratis boeket.