Nostalgische klanken tijdens het Anton Pieck Festijn

Anton Pieck, Villa Pardoes en koor La Jeunesse, wat hebben zij gemeen? Het eerste woord wat opkomt is Kaatsheuvel. En dan natuurlijk nostalgie. Daar waar Drunen het Dickens festijn heeft, heeft Kaatsheuvel het Anton Pieckfestijn. Nu voor het tweede jaar.

Naast het feit dat La Jeunesse het een eer vindt om bij Villa Pardoes te worden uitgenodigd om met de gasten samen kerstliedjes te zingen, heeft La Jeunesse mogen zingen tijdens het Anton Pieckfestijn afgelopen weekend.

Wie aan Anton Pieck denkt, denkt natuurlijk het eerst aan de Efteling. En wie kent er niet de Anton Pieckplaten? Niets mooiers om die sfeer te laten herleven in Kaatsheuvel. En dat is gelukt, vinden wij! De vrijwilligers en de beheerders van de kraampjes hebben ons echt het gevoel gegeven dat we terug gingen in de tijd. En in die sfeer hebben wij onze kerstliedjes mogen laten horen. De bezoekers namen ook de tijd om naar ons te komen luisteren. Dat doet ons goed! Dank jullie wel, luisteraars! Jullie stimuleerden ons nog meer! Blijf ook zeker niet weg bij onze volgende optredens! Wij hebben een wisselend kerstrepertoire.
Organisatie van het Anton Pieckfestijn, bedankt voor de uitnodiging om op dit evenement te mogen zingen! Bezoekers, nogmaals bedankt voor uw luisterend oor in weer en wind!

Data optredens

Wij zien u heel graag weer terug bij onze volgende optredens op 19 december bij de Jumbo in Kaatsheuvel van 19.00 en 20.00 uur, in Winkelcentrum de Els in Waalwijk op 23 december tussen 12.30 uur en 17.00 uur of in de St. Jan in Kaatsheuvel van 20.15 uur tot 22.00 uur op kerstavond.
Nostalgische groeten van alle leden van La Jeunesse uit Kaatsheuvel. Kijk ook eens op onze website www.lajeunesse.nl