Uitvoering nieuwe voorstelling Tejater Spot ‘De Boomhut’ op 10 en 11 november

Foto: Tejater Spot

Maanden lang zijn ze al hard aan het werk, de jongeren van Tejater Spot. Dat harde werken loont. Op 10 en 11 november zullen zij de voorstelling “de Boomhut” uitvoeren.

De Boomhut

Na het jubileum stuk in maart hebben de spelers hun tanden gezet in een nieuw script. Het is een mooie zomerse dag en de kinderen zijn lekker aan het spelen. Dat is wat alle ouders denken. Maar weten diezelfde ouders wel wat er allemaal gebeurt? Is alles wel zo liefelijk en gezellig zoals het lijkt?

In de boomhut laat Tejater Spot u zien wat er echt gaande is met deze jongeren. Wat vreten ze uit? Waar zijn ze mee bezig? Actie, vriendschap, ruzies en liefde, alle facetten komen aan bod.

Trots

Als kleine toneelvereniging mogen we weer erg trots zijn op wat we ook met deze voorstelling bereiken. Een best pittig verhaal wat de spelers van 9 t/m 15 jaar toch wel even neer zetten. Ook het feit dat we het deze voorstelling weer helemaal zelf doen is ook iets wat we mooi vinden. Script en regie komen deze voorstelling van Mariama Jakiteh en Mats van Gool.

Voor meer informatie over de voorstelling en over Tejater Spot kijkt u op www.tejaterspot.nl. Ook kunt u op deze website terecht voor het kopen van kaarten.

Wilt u helemaal op de hoogte blijven van alles wat er binnen Tejater Spot gebeurt. Like dan onze facebookpagina.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden