Albert Heijn, Ambianze, Dekkers en Gall&Gall geopend

Donderdagmorgen 7 juni zijn de winkels Albert Heijn, Ambianze Bloem & Sfeer, Visspeciaalzaak Dekkers en Gall & Gall feestelijk geopend. Piet en Bep den Hartog knipte samen met burgemeester Hanne van Aart het lintje door voor de entree van de nieuwe supermarkt. Vervolgens werden de winkels van Ambianze Sfeer & Bloem en de Visspeciaalzaak Dekkers geopend.

In 2012 ontstond het idee bij Piet den Hartog om een nieuwe Albert Heijn te bouwen in het centrum van Kaatsheuvel. Het centrumplan ketste helaas in 2014 af. In 2015 kreeg Piet de mogelijkheid om het Schoenenreus pand aan de Gasthuisstraat te kopen met de aangrenzende leegstaande loods. Vanaf dat moment kwam er een compleet nieuw plan op tafel inclusief een hotel. Piet werkt graag samen met ondernemers en zocht naar een aanvulling op zijn supermarkt. Hij benaderde hiervoor Sjors en Saskia Dekkers en Pascal en Angelique Zijlmans die direct enthousiast waren over het project. Het plaatje was compleet!

Vandaag de opening en ook het moment dat Piet den Hartog de supermarkt en de slijterij formeel heeft overgedragen aan zijn zoon Jan en schoondochter Janneke. Als speciaal cadeau kreeg Piet zijn eigen straatnaambordje bij de entree, de Piet den Hartog passage!

Loonopzand.nieuws.nl wenst alle ondernemers heel veel succes!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen