VVV Kaatsheuvel sluit per 1 oktober

Foto: Balkenende Media

Op 1 oktober 2018 sluit het VVV kantoor aan de Peperstraat de deuren. Dit besluit is genomen nadat de gemeente de subsidiekraan, in overleg met het VVV-bestuur, heeft dichtgedraaid. Dat meldt het Brabants Dagblad

De drie werkneemsters, samen goed voor 40 uur, worden ontslagen. VVV Kaatsheuvel sluit per 1 oktober, personeel ontslag aangezegd. Al eerder is aangegeven dat de winkel verliesgevend was.

Uitgangspunt van de gemeente Loon op Zand om de subsidiekraan dicht te draaien is de oprichting van het Regionaal Toeristisch Bureau waarin de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk en Heusden en Dongen gaan samenwerken, om een goede gastheer te zijn in de streek en het bourgondisch gastheerschap gezamenlijk uit te dragen. Voor de medewerksters van het VVV-kantoor in Kaatsheuvel is geen functie meer weggelegd in de nieuwe opzet.

Omdat er een nieuwe organisatie wordt opgezet geldt er ook geen overnameplicht van personeel. De gemeenteraad van Loon op Zand neemt in de raadsvergadering van 24 mei een besluit over de nieuwe opzet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen