Scouting MLK reikt bronzen waarderingsteken uit aan Laura Smulders

Foto: MLK

Laura Smulders heeft namens scoutinggroep Martin Luther King uit Kaatsheuvel een bronzen waarderingsteken in ontvangst mogen nemen.

De scoutinggroep is het jaar begonnen met een nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een hapje en wat drankjes was er een gezellig samenzijn met alle vrijwilligers die de groep kent. Traditiegetrouw werden er ook diverse vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Zo kregen een aantal jongeren een certificaat nadat zij met succes de scouting academy hadden afgerond. De scouting academy leidt nieuwe leiding op door het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

Lucy van Rijswijk en Micha Broekaert werden, door hun tomeloze inzet en enthousiasme, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Maar de meest opvallende onderscheiding was er voor Laura Smulders. Zij heeft een bronzen waarderingsteken gekregen. Laura is in 1981 als jeugdlid begonnen bij de vereniging en vanaf 1995 doorgestroomd als staf. Vanaf die tijd heeft zij diverse groepen begeleid in het spel van Scouting. Laura is een echte scoutingvrouw in hart en nieren. Zij heeft normen en waarden, natuur, spelen, ontdekken, ontplooiing, respect, samen doen en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Jeugd en jong volwassenen profiteren en genieten wekelijks van haar aanwezigheid. Laura is daarom een geliefd persoon binnen scouting Martin Luther King.
Naast al deze activiteiten voor scouting MLk is Laura jarenlang actief geweest binnen de stichting sinterklaas Kaatsheuvel als zwarte piet en nam ze deel aan de intocht, de spelletjesmiddagen en de bezoeken bij de kinderen thuis. Ook heeft ze aan de wieg gestaan van de oprichting van jeugdcarnavalsvereniging “de Kliekskes” waar ze nog steeds actief mee bezig is. Naast haar eigen bedrijf is ze ook nog overblijfmoeder op een basisschool, moeder van drie meiden die ook alle drie lid zijn van scouting MLK en zit ze in de organisatie van de Kaatsheuvelse pub/dorpskwis. Laura Smulders betekent hierdoor veel voor de gemeente Loon op Zand en in het bijzonder voor scouting MLK. Dat verdient waardering. Deze waardering heeft zij nu gekregen in de vorm van een bronzen waarderingsteken.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor scouting MLK. Zij maken het door hun inzet, tijd en passie mogelijk dat er wekelijks meer dan 100 kinderen kunnen genieten van leuke en uitdagende activiteiten. Lijkt het u ook leuk om vrijwilliger te zijn binnen scouting MLK, neem dan een kijkje op scoutingmlk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen