“Tejater Spot proost op 2017”

Foto: Tejater Spot

Afgelopen zaterdagavond organiseerde Tejater Spot voor haar leden en vrijwilligers een nieuwjaarsreceptie. Leden en vrijwilligers werden om half 8 verwacht in de ruimte in de Rode Loper wat voor deze gelegenheid speciaal was omgetoverd van repetitie ruimte naar sfeer volle feest locatie.

In het welkomstwoordje van voorzitter Cas Oomen werd er kort terug geblikt naar het jaar 2016 en vooruit gekeken naar het jaar 2017. Een jaar waarin Tejater Spot haar 25 jarig jubileum viert met 2 grote producties. Er werd ook nog even stil gestaan bij het aftreden van 2 oud bestuursleden. Hun werk voor de afgelopen jaren werd beloond met een mooi aandenken en een kleine attentie.

Voor het eerst in de geschiedenis van Tejater Spot is “De Gouden Clown” uitgereikt. Jan Heijs, lid en vrijwilliger van het eerste uur, mocht deze mooie bokaal in ontvangst nemen en mag zich vanaf heden ere lid noemen van Tejater Spot. Jan is vanaf de oprichting van Tejater Spot betrokken en heeft dit in allerlei opzichten gedaan. Jan was buiten bestuurslid ook regisseur, licht en geluid technicus, speler enzovoort enzovoort. Dit was voor het bestuur voldoende reden om Jan te benoemen als ere lid van Tejater Spot.

Op dit moment zijn alle mensen achter de schermen hard aan het werk aan de eerste van de twee grote producties van 2017.
Na grote producties op de planken te hebben gezet in het verleden zoals “De twee wezen” (1996), “Annie” (2001), “Vis en vlees” (2006) en “Robin Hood” (2012), moest 2017 een top jaar worden. Dit hebben dan ook als de kans gezien om ons eigen talent te laten stralen. Binnen de vereniging werd de kans gegeven om het jubileumstuk te schrijven. Hieruit zijn een aantal erg mooie verhaallijnen gekomen en omdat er niet gekozen kon worden is er beslist er 2 te spelen. In het voorjaar willen we een echte familie voorstelling ten tonelen brengen. Met humor en toch een emotioneel randje.

Wilt u meer informatie over Tejater Spot? Volg dan onze website en Facebookpagina! Op dit moment heeft Tejater Spot 3 groepen, de Spottertjes (kinderen van 4 tot en met 7 jaar), de jeugd (kinderen van 8 tot en met 12 jaar) en de volwassenen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen