Samenwerking horeca krijgt vorm met Foodtruckfestijn

Foto:

Met de komst van een prachtig nieuw dorpshart in de vorm van het Anton Pieckplein hebben 3 horecaondernemers de handen ineen geslagen en zijn gaan werken aan activiteiten op het plein. Het eerste gezamenlijke evenement zal op 2, 3 en 4 september plaatsvinden in het Pieckplein Foodtruck Festijn.

Tijdens het evenement kan er met een gezamenlijke munt worden betaald. In Kaatsheuvel wordt de Pieck ge├»ntroduceerd. Dit foodfestival met keukens op wielen wordt georganiseerd op initiatief van drie horeca uitbaters te weten, Erik de Bie en Carlo Bergmans van Bij Anton, Adri van Wanrooij van Bistro de Leckernij en Hugo de Ruijter van Grand Caf├ę Du Nord

Tijdens dit familie-event draait alles om eten, drinken en gezelligheid. Op het drie dagen durende festival maken vijftien ludieke foodtrucks hun opwachting op het plein. Ze beschikken allemaal over eigentijdse catering. Alle keukens presenteren andere gerechten, dus er is voldoende keuze voor iedereen. Bovendien zijn de gerechtjes betaalbaar en daarmee is het foodfestival voor iedere beurs geschikt.

Kinderactiviteiten
Naast keukens op wielen komen er een platenbus (Vinyl Mobile) en zijn er ludieke en stoere kinderactiviteiten waaronder een Nerf battle. Ook treden er verschillende artiesten op.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking en ondersteuning van verschillende bedrijven, organisaties, verenigingen en vrijwilligers. Op facebook.com/antonpieckplein vind je meer informatie over de keukens, het programma en meer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen