Groenrijk Waalwijk gaat stoppen

Foto:

Groenrijk Waalwijk gaat na 30 jaar stoppen. Dat is dinsdagavond bekend gemaakt op de facebookpagina van het tuincentrum.

Arno en Anny hebben dit besluit wel overwogen maar met pijn in hun hart genomen. De exacte sluitingsdatum is nog niet bekend maar vanaf 16 juni a.s. start de opheffingsuitverkoop.

Bericht Facebook
Met pijn in ons hart en tranen in onze ogen hebben wij de moeilijkste beslissing van ons leven tot nu toe genomen. Na 30 jaar runnen van het tuincentrum, waarvan 20 jaar GroenRijk, houden Arno en Anny het voor gezien. Wij hebben het altijd met veel plezier, inzet en enthousiasme gedaan. En eigenlijk nog steeds, het bedrijf is tenslotte ons derde kind.

Wij durven toch wel te stellen dat wij onze uren wel gedraaid hebben. Maar desondanks vinden wij het heel jammer om een mooi maar vooral een zeer gezond bedrijf te moeten gaan sluiten. En wat te denken van ons team. Stuk voor stuk prachtige mensen ieder op hun eigen unieke manier. Elk persoontje heeft zo zijn of haar verhaal. Waardoor wij ons besluit keer op keer hebben uitgesteld of dat er voor gezorgd heeft dat de twijfel weer toesloeg . Hen, vooral hen willen wij bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Zij werken ook al lang bij ons, sommige al ruim 20 jaar!!! Dat wij ze gaan missen mag geen twijfel zijn. We hebben immers vele uren samen gewerkt.

De reden dat wij tot sluiting hebben besloten, is gekomen door verschillende factoren. Een paar factoren zijn het missen van bedrijfsopvolging, gezondheid, zeven dagen per week werken en de verandering van Retail Nederland. Ons besluit is rationeel genomen maar wij kunnen niet ontkennen dat emotie hierbij ons vreemd is.

Verder willen wij natuurlijk onze klanten bedanken die ons in al die jaren met zeer grote getalen bezocht hebben. Een groot aantal van hen komen al zolang bij ons waarbij er een bepaalde band is ontstaan. Bedankt daarvoor. Ook dat zullen wij zeer zeker gaan missen. Wat wij gaan doen na ons tuincentrum leven, daar hebben wij nog geen invulling aan gegeven. Eerst even uitrusten en dan…….???

Donderdag 16 juni starten wij onze opheffingsuitverkoop. Woensdag avond 15 juni voor genodigde van 18:00-21:00. Dit speciaal voor onze klantenkaarthouders. !! Let op uw email !! De datum dat wij definitief gaan sluiten wordt op een later tijdstip vermeld.
Nogmaals bedankt voor het door u gestelde vertrouwen al die tijd, maar bovenal ons team bedankt, bedankt en bedankt???

Arno en Anny

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen