Thomashuis Kaatsheuvel

Foto: Reclamestudio Image&Motion

Anja en haar man Louis besloten om in 2013 een Thomashuis te starten. Deze franchise organisatie maakt wonen in huiselijke kring mogelijk voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

‘We wonen samen met negen bewoners. Op deze manier samenwonen, geeft onze bewoners een veilig gevoel. Doordat we ze iedere dag zien, ontstaat er een natuurlijke band. De bewoners zijn een hechte club. Om alles op rolletjes te laten lopen, hebben we zeven medewerkers met kleine contracten die ons ondersteunen. Vanzelfsprekend zijn wij er altijd.

‘s Ochtends starten we gezamenlijk op, we helpen bij het aankleden en wassen. Na het ontbijt vertrekt iedereen naar hun werk. Ook bij het vinden van geschikt werk in de buurt bieden we ondersteuning. Rond 16.00 uur is iedereen weer thuis en onder het genot van koffie, thee of limonade doet ieder zijn verhaal. Na het gezamenlijk avondeten wordt er gesport, tv gekeken of samen een spelletje gedaan. We bieden een warm, liefdevol thuis, waar professionele zorg en aandacht wordt gegeven.’

Thomashuis
Zuidhollandsedijk 53, 5171 TK Kaatsheuvel
T 06 – 16351275
thomashuis.nl (Enkele Thomashuizen zijn momenteel op zoek naar zorgondernemers. Check de website als je interesse hebt!)

Tekst: Mireille Kleijngeld


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media het magazine (Buiten)Gewoon Loon op Zand uit. Een magazine vol met verhalen van én over ondernemers en inspirerende mensen uit de gemeente Loon op Zand. We brengen geregeld één van deze geplaatste artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het verhaal van Thomashuis Kaatsheuvel.

In het 2e kwartaal van 2020 volgt de volgende uitgave van Gewoon Loon op Zand. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)