Open dag opvang Dodenauweg

Foto: Gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL – Zaterdag 18 mei ben je tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom bij de crisisnoodopvang aan de Dodenauweg. Maak kennis met de tijdelijke bewoners, de verschillende culturen en krijg een indruk van het leven op de opvanglocatie.

Van harte welkom

De gemeente opent de deuren van de opvang op 18 mei en de bewoners heten iedereen samen met Burgemeester Hanne van Aart van harte welkom tijdens deze open dag. Je krijgt een indruk van de activiteiten die georganiseerd worden voor de bewoners en er is gelegenheid om kennis te maken met de bewoners en hun cultuur.

De bewoners zorgen voor een kopje koffie of thee en lekkere hapjes, samen met vrijwilligers worden fiets- en taallessen gegeven en er is ruimte voor dans en muziek. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Ze kunnen geschminkt worden en er kan gekleurd en geknutseld worden. Het Rode Kruis en Balans Security vertellen over hun inzet op de CNO.

Say hi

Er verblijven meer dan 20 nationaliteiten in de noodopvang. Om in gesprek te kunnen gaan met de bewoners is het handig om de vertaalapp Say Hi vooraf te downloaden, of gebruik te maken van bijvoorbeeld Google Translate.

Kom op de fiets of te voet

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid aan de Dodenauweg én de fietslessen die tijdens de Open dag gegeven worden vragen we om te voet of op de fiets te komen. Voor mindervaliden is er een beperkt aantal parkeerplaatsen gereserveerd aan de Dodenauweg. Kom je toch met de auto, parkeer dan bij Sporthal De Werft; vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Dodenauweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen