Heton als exploitant De Werft en De Wetering van start

Foto: Google Streetview

Heton gaat vrijdag 11 oktober 2019 van start als exploitant van De Werft en De Wetering. De firma heeft de noodzakelijke vergunningsprocedure doorlopen en beschikt over een drank- en horeca- en exploitatievergunning.

De afgelopen weken verzorgden de Sportbedrijven van de gemeenten Heusden en Oosterhout de exploitatie van sporthal De Werft en sociaal cultureel centrum De Wetering. Nu Heton de vereiste vergunningsprocedure heeft doorlopen, staat er niets meer in de weg om vrijdag 11 oktober de exploitatie over te nemen.
Nu Heton aan de slag gaat, betekent dat ook dat het drank- en horeca-aanbod uitgebreid mag worden. Wethouder Gerard Bruijniks: “We zijn blij dat deze stap naar continuïteit is gezet. Onze verenigingen hebben de komende jaren een vaste partij met wie ze afspraken kunnen maken. Ook voor de inwoners is het prettig om vertrouwde gezichten te zien in De Werft en De Wetering.”

Bron: Gemeente Loon op Zand


  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden